× Om je beter te helpen, gebruiken we cookies.

Stijlvolle bedrijfswoning met 3 bedrijfsruimtes

Het vernieuwbouwplan voorziet in een complete make-over van de vrijstaande woning aan de van Hövellstraat 21 in Helden en combineert alles wat er op het gebied van praktisch en eigentijds wonen mogelijk is. Het resultaat? Een stijlvolle bedrijfswoning die volledig voldoet aan de woonwensen anno nu, met drie bedrijfsruimtes. Iedere bedrijfswoning heeft een aparte entree. Waarvan bedrijfsruimte nummer 3 een eigen inrit heeft.

Aan de voorzijde van het perceel is naast de parkeergelegenheid ook een tuin gecreëerd die behoord tot de bedrijfswoning.

De woning heeft door de raamluiken een eigentijds landelijk uitstraling gekregen. De moderne bedrijfsruimte vormt een mooi contrast met de bedrijfswoning.

Hovhannes
Verkoopadviseur
Adres:
Van Hovellstraat 21
Plaats:
Helden
Sleutelklaar prijs:
prijs op aanvraag
Bouwjaar:
2017
Vernieuwbouwjaar:
2018
Woningtype:
Vrijstaande woning
Woonoppervlak:
200m2
Perceeloppervlak:
1000m2
Makelaar:
Aelmans-InterMakelaars

De metamorfose

Exterieur
Aan de straatzijde zijn parkeerplaatsen gecreëerd en de tuin van de bedrijfswoning. Daarnaast bevinden twee entree's (1 & 2) aan de voorzijde van de woning.Bedrijfsruimte 1
Welke functie de bedrijsruimte krijgt is aan u, denkt u aan een fitness centrum? Dan zou uw bedrijfsruimte er zo uit kunnen zien.Voorgevel
Deze stijlvolle bedrijfswoning is voorzien van raamluiken die de woning een modern landelijke uitstraling geven. De lichtgrijze plint versterkt dit effect.Tuin
De bedrijfswoning is voorzien van een tuin die door de haag veel privacy kan bieden.Locatie
Deze stijlvolle bedrijfswoning is gelegen op de van Hövellstraat 21 in Helden. Een unieke locatie op de doorgaande weg van Helden naar Panningen. Helden is een dorp in de gemeente Peel & Maas. Een unieke locatie op de doorgaande weg van Helden naar Panningen. Binnen enkele minuten ben je in het levendige winkelcentrum van Panningen.

Lees verder: Indeling
Andere indeling?
Klik en sleep op de afbeelding om in te zoomen

Indeling

Christian
Ontwerper

Revaplan-ontwerper Christian heeft de woning praktisch en eigentijds ingedeeld. Ook wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. Natuurlijk hangt een perfecte woningindeling ook af van uw persoonlijke situatie. Revaplan staat open voor uw visie en stemt het voorliggende ontwerp graag af op uw wensen!

Andere indeling?

Van Hovellstraat 21 in vogelvlucht

  • Royale bedrijfswoning
  • Bedrijfsruimte 1
  • Bedrijfsruimte 2
  • Bedrijfsruimte 3
  • Drie aparte entree's
  • Berging
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Aparte inrit bedrijfsruimte
Lees verder: Hoe werkt het?
Lees verder: Contact

Contact

Ik wil graag:

Stuur een vraag of opmerking over deze woning naar ons:

Uw gegevens
"Ik beantwoord graag uw vragen!"

Verkoopadviseur Hovhannes
+31 (0)77 750 1601

Revaplan
T. +31 (0)77 750 1601
E. info@revaplan.nl

Bezoekadres
Nedinscoplein 5
5912 AP Venlo

Maak direct een afspraak:
077 750 1601