× Om je beter te helpen, gebruiken we cookies.

Energiezuinig wonen in deze vrijstaande nieuwbouwwoning te Weert!

Toekomstgericht, energiezuinig en comfortabel wonen, dat zijn de drie pijlers van deze woning! De statige moderne gevel is hoogwaardig afgewerkt en zorgt gecombineerd met de vele grote raampartijen, erkers en verschillende kleurstellingen voor een luxe, doch ietwat landelijke uitstraling. Door gebruik te maken van hoogwaardige isolatiematerialen en een geïntegreerd energiedak, geniet u van lage maandelijkse energielasten. Daarnaast kan de woning, door het toepassen van slimme en duurzame bouwmethodes, in een mum van tijd worden gerealiseerd, waardoor u optimaal en snel kunt wonen! De woning wordt kook- en douche-klaar opgeleverd met hoogwaardige materialen en apparatuur. Door het open karakter van de woning bent u volledig flexibel in de indeling van het interieur. Kortom een comfortabele woning, die ruimte biedt aan het gehele gezin!

Hovhannes
Verkoopadviseur
Adres:
Neelenweg 6
Plaats:
Weert
Sleutelklaar prijs:
 € 525.000 v.o.n. ?
Woonoppervlak:
147m2
Perceeloppervlak:
1175m2
Makelaar:
Makelaardij Homevision

Visualisaties

Exterieur
Door de twee grote erkers en knal rode voordeur aan de voorzijde, wordt uw aandacht gelijk naar de entree van de woning getrokken. Een top geïsoleerde gebouwschil gecombineerd met een energiedak zorgen ervoor, dat u uw energielasten beperkt tot een minimum, waarmee u een eerste stap zet richting bijna energieneutraal wonen! Verstook dus geen kapitalen en grijp deze kans!

Woonkamer
De ruim opgezette woonkamer biedt plaats voor alle gezinsleden. Door het toepassen van veel grote raampartijen kan er veel natuurlijk daglicht binnentreden, waardoor de ruimte als aangenaam en comfortabel ervaren wordt.

Leefkeuken
De keuken is een echte leefkeuken van alle gemakken voorzien met een groot kookeiland en ruimte voor een royale eettafel. Vanuit de leefkeuken is er prachtig zicht op de riante tuin. Binnen en buiten lopen hier naadloos in elkaar over, waardoor er optimaal van de omgeving genoten kan worden. Door de open verbinding met de woonkamer wordt het ruimtelijke karakter versterkt en blijft u in contact met alle gezinsleden.

Tuin
De woning is aan de achterzijde voorzien van een strak geïntegreerd energiedak, waardoor er maandelijks bespaard wordt op de energierekening. Daarnaast is er een grote dakkapel, waardoor alle woonfuncties op de verdieping ten volle benut kunnen worden. Gecombineerd met de vele raampartijen zorgt dit voor een open structuur met veel natuurlijk daglicht en tuincontact. Kortom comfortabel en energiezuinig wonen, wie wil dat nou niet?!

Locatie
Royale vrijstaande nieuwbouwwoning gelegen op 10 autominuten afstand van de kern van Weert! De woning is gelegen aan een rustige weg met vrij uitzicht over de omliggende landerijen en de karakteristieke Sint Antonius molen. Daarnaast bent u binnen enkele minuten op de grote hoofdweg A2 richting Eindhoven.

Andere indeling?
Klik en sleep op de afbeelding om in te zoomen

Indeling

Tom
Ontwerper

Buildizz-ontwerper Tom heeft de woning praktisch en eigentijds ingedeeld. Ook wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. Natuurlijk hangt een perfecte woningindeling ook af van uw persoonlijke situatie. Buildizz staat open voor uw visie en stemt het voorliggende ontwerp graag af op uw wensen!

Andere indeling?

Neelenweg 6 in vogelvlucht

 • Royale leefkeuken
 • Lage maandlasten
 • Energiezuinig
 • Optimaal tuincontact
 • Drie slaapkamers
 • Riante badkamer
 • Studeerkamer
 • Strak geïntegreerd energiedak
 • Bergruimte

Contact

Ik wil graag:

Vraag of opmerking:

Uw gegevens
"Ik beantwoord
graag uw vragen!"


Verkoopadviseur Hovhannes
+31 (0)77 750 1601

Buildizz
T. +31 (0)77 750 1601
E. info@buildizz.com

Bezoekadres
Nedinscoplein 5
5912 AP Venlo

Meer over Buildizz
Maak direct een afspraak:
077 750 1601
Op zoek naar een andere woning? Bekijk ons aanbod of Zoek een kavel via onze website.
* Deze prijs is vrij op naam. De volgende kosten zijn in de prijs inbegrepen:
 • Aankoop bouwkavel inclusief overdrachtsbelasting en notariskosten;
 • Bouwkosten;
 • Kosten architect, constructeur en ontwikkeling;
 • Kosten bouwgarantieregeling. Deze regeling verzekert u tegen de extra bouwkosten bij een faillissement van uw aannemer en/of tegen verborgen en constructieve gebreken (na oplevering);
 • Constructie Allrisk (CAR)-verzekering. Deze regeling verzekert u tegen schade tijdens de verbouwing;
 • Btw (momenteel is het BTW tarief 21%).