× Om je beter te helpen, gebruiken we cookies.

Landelijk gelegen nieuwbouwwoning in Nederweert

Landelijk wonen in dit luxe woonhuis midden in een bosrijke omgeving in Nederweert?

Aan het einde van een lange oprijlaan, waar voorheen een kegelbaan te vinden was, is er nu de mogelijkheid tot het realiseren van een ruim opgezette gezinswoning. De woning is voorzien van 4 slaapkamers en 2 badkamers, een grote leefkeuken en een riante bijkeuken. De levensloopbestendige woning is ontworpen met een optimale connectie met het buitenleven en uitzicht op de eigen tuin. Zo kun je vanuit de grote leefruimte en de slaapkamer genieten van een tuinuitzicht.

En dit alles met lage maandlasten, wie wil dat nou niet?! De combinatie van hoogwaardig geïsoleerde gevels en daken samen met een all-electric warmtepomp zorgen voor een bijna energie-neutrale woning. Om in de energie behoefte te voorzien worden er ruim 30 zonnepanelen geïnstalleerd. De gehele woning wordt opgeleverd met vloerverwarming, waardoor radiatoren overbodig worden. Hierdoor kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de ruimtes. De moderne carport en eigentijdse overkapping zijn niet standaard opgenomen in de prijs, maar worden als optioneel aangeboden.

Hovhannes
Verkoopadviseur
Adres:
Kraan 6A
Plaats:
Nederweert
Sleutelklaar prijs:
 € 750.000 v.o.n. ?
Woonoppervlak:
230m2
Perceeloppervlak:
3608m2

Visualisaties

Exterieur
Landelijk wonen in dit luxe woonhuis midden in een bosrijke omgeving in Nederweert? Aan het einde van een lange oprijlaan aan de Kraan rijdt u zo uw auto onder de carport en kunt u heerlijk ruim wonen. Door het vele glas speelt deze ruim opgezette gezinswoning perfect in op de omgeving.

Tuin
Aan de achterzijde van de woning heeft u uitzicht op de landerijen gelegen achter het perceel. In deze grote tuin kunt u lekker genieten van het buitenleven, met een terras in de avondzon!

Leefruimte
De grote leefruimte, die koken en wonen combineert, biedt veel ruimte voor het gezin! De vide zorgt voor een verbinding met de eerste verdieping.

Keuken
Een complete keuken wordt met de woning opgeleverd, en is meteen klaar voor gebruik. Door de vele raamopeningen is er een optimale connectie met het buitenleven, en kunt u zelfs binnen genieten van het heerlijke uitzicht!

Locatie
Deze unieke nieuwbouwwoning is gelegen in het buitengebied van Nederweert. Een prachtig groene omgeving op enkele minuten fietsen van het centrum van Weert en Nederweert. Met de A2 in de buurt bent u via een snelle verbinding zo in steden als Eindhoven en Roermond.

Andere indeling?
Klik en sleep op de afbeelding om in te zoomen

Indeling

Renée
Ontwerper

Buildizz-ontwerper Renée heeft de woning praktisch en eigentijds ingedeeld. Ook wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. Natuurlijk hangt een perfecte woningindeling ook af van uw persoonlijke situatie. Buildizz staat open voor uw visie en stemt het voorliggende ontwerp graag af op uw wensen!

Andere indeling?

Kraan 6A in vogelvlucht

 • Ruime ontvangsthal
 • Royale leefkeuken met tuincontact
 • Vier slaapkamers
 • Twee moderne badkamers
 • Levensloopbestendig!
 • Bijkeuken
 • Ruime wasberging
 • Carport
 • Eigentijdse overkapping

Contact

Ik wil graag:

Vraag of opmerking:

Uw gegevens
"Ik beantwoord
graag uw vragen!"


Verkoopadviseur Hovhannes
+31 (0)77 750 1601

Buildizz
T. +31 (0)77 750 1601
E. info@buildizz.com

Bezoekadres
Nedinscoplein 5
5912 AP Venlo

Meer over Buildizz
Maak direct een afspraak:
077 750 1601
Op zoek naar een andere woning? Bekijk ons aanbod of Zoek een kavel via onze website.
* Deze prijs is vrij op naam. De volgende kosten zijn in de prijs inbegrepen:
 • Aankoop bouwkavel inclusief overdrachtsbelasting en notariskosten;
 • Bouwkosten;
 • Kosten architect, constructeur en ontwikkeling;
 • Kosten bouwgarantieregeling. Deze regeling verzekert u tegen de extra bouwkosten bij een faillissement van uw aannemer en/of tegen verborgen en constructieve gebreken (na oplevering);
 • Constructie Allrisk (CAR)-verzekering. Deze regeling verzekert u tegen schade tijdens de verbouwing;
 • Btw (momenteel is het BTW tarief 21%).