× Om je beter te helpen, gebruiken we cookies.

Unieke nieuwbouwwoning in het hart van Roermond!

Beleef de bruisende binnenstad van Roermond en wordt een deel van deze historische stad!

Een stoere en statige gevel springt meteen in het oog tussen de bestaande woningen in de Dionysiusstraat. Wonen en leven wordt genieten op drie volumineuze verdiepingen en een heerlijke besloten stadstuin. Buiten leven in de binnenstad, wie wilt dat nou niet! Een verrassend complete woning wordt gerealiseerd. De naadloze en strakke afwerking van wanden en plafonds springt meteen in het oog, geen lelijke groeven of naden te zien! Een lust voor het oog! De woning wordt kook-klaar opgeleverd met een hoogwaardige keuken met Siemens apparatuur. Ook het kwalitatieve sanitair wordt als compleet pakket geïnstalleerd met topmerken zoals Villeroy&Boch en Grohe. Top geïsoleerde gevels en daken leveren vanaf dag één voordeel op met gegarandeerd de laagste woonlasten in hartje Roermond! Gewoon lekker slim wonen, verstook geen kapitalen! Wilt u daarnaast levensloopbestendig wonen? Het kan allemaal! Compleet, verrassend en toekomstgericht wonen!

Hovhannes
Verkoopadviseur
Adres:
Dionysiusstraat 5
Plaats:
Roermond
Sleutelklaar prijs:
 € 375.000 v.o.n. ?
Woonoppervlak:
186m2
Perceeloppervlak:
160m2
Makelaar:
Van Cromvoirt Makelaardij

Visualisaties

Exterieur
Luxe nieuwbouwwoning in het centrum van Roermond. Energiezuinig wonen tegen de laagste maandlasten! Daarnaast kunt u hier parkeren op eigen terrein! Een unieke kans in het hart van de stad.

Badkamer 1
De badkamer is uiteraard compleet en douche-klaar! Een hangtoilet, inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel van onder andere de merken Villeroy&Boch en Grohe zijn allen vertegenwoordigd! Comfortabel wonen is een feit!

Woonkamer
Een eigen en prachtige patiotuin in het bruisende hart van Roermond. Daarnaast is de gehele woning voorzien van vloerverwarming, waardoor u geen capitalen verstookt. De ruimtes kunnen ook optimaal worden benut, u heeft geen vervelende radiatoren meer in de weg staan! Lekker slim wonen!

Keuken
Een hoogwaardig afgewerkte keuken wordt standaard geplaatst in de nieuwbouwwoning. De keuken is voorzien van een Siemens apparatuur met onder andere een vaatwasser, kookplaat, combi-magnetron, koelkast en afzuigkap.

Locatie
Deze woning is gelegen aan de Dionysiusstraat 5 in Roermond. Het stadshart van Roermond, vlakbij het station en het stadspark. Alle voorzieningen zoals supermarkt, café’s, restaurants en winkels zijn op loopafstand te bereiken. Via de A73 zijn ook andere steden als Venlo, Maastricht en Eindhoven gemakkelijk bereikbaar.

Andere indeling?
Klik en sleep op de afbeelding om in te zoomen

Indeling

Renée
Ontwerper

Buildizz-ontwerper Renée heeft de woning praktisch en eigentijds ingedeeld. Ook wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. Natuurlijk hangt een perfecte woningindeling ook af van uw persoonlijke situatie. Buildizz staat open voor uw visie en stemt het voorliggende ontwerp graag af op uw wensen!

Andere indeling?

Dionysiusstraat 5 in vogelvlucht

 • Parkeren op eigen terrein
 • Royale woonkamer
 • Hoogwaardige Leefkeuken
 • Tuincontact
 • Open leefruimtes
 • Vier slaapkamers
 • Badkamer
 • Bergruimte
 • Levensloopbestendig wonen mogelijk

Contact

Ik wil graag:

Vraag of opmerking:

Uw gegevens
"Ik beantwoord
graag uw vragen!"


Verkoopadviseur Hovhannes
+31 (0)77 750 1601

Buildizz
T. +31 (0)77 750 1601
E. info@buildizz.com

Bezoekadres
Nedinscoplein 5
5912 AP Venlo

Meer over Buildizz
Maak direct een afspraak:
077 750 1601
Op zoek naar een andere woning? Bekijk ons aanbod of Zoek een kavel via onze website.
* Deze prijs is vrij op naam. De volgende kosten zijn in de prijs inbegrepen:
 • Aankoop bouwkavel inclusief overdrachtsbelasting en notariskosten;
 • Bouwkosten;
 • Kosten architect, constructeur en ontwikkeling;
 • Kosten bouwgarantieregeling. Deze regeling verzekert u tegen de extra bouwkosten bij een faillissement van uw aannemer en/of tegen verborgen en constructieve gebreken (na oplevering);
 • Constructie Allrisk (CAR)-verzekering. Deze regeling verzekert u tegen schade tijdens de verbouwing;
 • Btw (momenteel is het BTW tarief 21%).